SAMSUN HABER - Samsun'da dün ve bugün yayılan bir haber, başta taraftarlar olmak üzere tüm Samsunspor camiasında büyük tepkiye yol açtı. 

TARAFTAR: TAKIMIMIZ YIPRATILIYOR!
Teknik Direktör Osman Özköylü'nün gönderilerek yerine Hüseyin Kalpar'ın getirileceği iddiaları, özellile taraftardan sert tepki gördü. Taraftarlar, Samsunspor'da işler yolunda giderken bu tür haberlerin ortaya atılarak takımın yıpratıldığını dikkat çekti. Taraftarlar, "7 haftadır takımımız yenilmiyor, bu durumda hoca mı gönderilir? Yapılan haber yalandan başka bir şey olmadığı apaçık ortada. Takımımız iyi gitmeye başlayınca birilerini korku salıyor böyle yalan ve iftiralarla takımımız yıpratılıyor. Bu haberi yapanlarla derhal hukuk önünde hesaplaşılması gerekir" dediler.

SAMSUNSPOR'DAN YALANLAMA!
Öte yandan Samsunspor yönetimi de konuyla ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kulübümüzde kalıcı bir istikrarı sağlamaya çalışan yönetim tarzımız gereği, bu hedeflere mevcut kadromoz ile ulaşmayı planlamaktayız. Bu düşüncemizde değişiklik yoktur. Hocamıza ve ekibine olan güvenimiz tamdır. Kulübümüzün, özellikle ligin ikinci yarısında elde ettiği başarılar ile kat ettiği mesafe ölçülebilecek durumdadır. Her türlü güçlüğe rağmen elde edilen bu başarıyı örtme gayreti ile çıkarılan bu tür bir dedikoduyu, ancak kötü niyetli ve Samsunsporluluk ile alakası olmayan bir zihniyetin ürünü olarak yorumlayabiliriz."

Haber: Ali BİROL