Denizli’nin gündemine oturan 250 TL taksitle 25 bin konut projesinden ev sahibi olmak için 3 çocuğu ile yollara düşen 31 yaşındaki Sevil Çatal’a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yardım etti.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Denizli’de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Bakan Zeybekci, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Zaman zaman ilgiden yürümekte zorlanan Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında ilginç bir an yaşandı. Denizli’nin gündemine oturan 250 TL taksitle 25 bin konut projesinden bir ev sahibi olmak için 3 çocuğu ile yollara düşen 31 yaşındaki Sevil Çatal’ın hayatı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile karşılaşınca bir anda değişti. Kucağında uyuyan 1,5 yaşındaki Enes, 8 yaşındaki İbrahim ve 6 yaşındaki Mehmet ile beraber ev sahibi olmak için belediyeye giden Sevil Çatal, Bakan Zeybekci’nin dikkatini çekti. Bakan Zeybekci, Sevil Çatal’ı durdurarak nereye gittiğini sordu. 250 bin konut projesinden bir ev sahibi olmak için belediyeye gittiğini anlatan Çatal’ın yardımına Bakan Zeybekci koştu. Talimat vererek Çatal ailesine yardımcı olunmasını isteyen Bakan Zeybekci’nin sıcak davranışı aileyi de mutlu etti.
Sevil Çatal Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederek, ‘’Öğle saatlerinde 3 çocuğumla beraber ilimizde yapılacak olan 250 bin konuta yazılmak üzere evden çıktım. Bayramyeri’nde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile karşılaştık. Bana nereye gittiğimi sordu. İlk başta heyecandan cevap veremedim. Sonra da ilimizde yapılacak olan 25 bin konuta yazılmak için belediyeye gittiğimi söyledim. Neden 3 çocuğumla beraber benim gittiğimi, eşimin neden gitmediğini sordu. Ben de eşimin çalıştığı için gidemediğini söyledim. Bu arada nerede oturduğumu eşimin ne iş yaptığını sordu. Sümer mahallesinde oturduğumuzu anlattım. O da yardımcı olunmasını istedi. Çok teşekkür ederim" dedi.