Pursaklar Belediyesi kurumsal web sayfası yeni yüzü ve içeriğiyle vatandaşın daha kolay hizmet almasını sağlayacak. Yenilenen site yayına girerek erişime açıldı.

Pursaklar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, halkın daha kolay ve etkin bir şekilde hizmet alması için www.pursaklar.bel.tr internet sitesini yeniledi. Kurumsal logo renginin hakim olduğu internet sitesi, zengin içeriğiyle çeşitlendirildi. Siteyi ziyaret edenler belediye tarafından sunulan tüm hizmete kolaylıkla erişerek online işlemlerini yapabiliyor.

İnternet sayfasına farklı bir görünüm ve içerik kazandırılan Pursaklar Belediyesi Kurumsal İnternet Sitesinde; başta haberler, e-belediye, Tebessüm masası, sosyal medya, kurum hizmetleri, görüntülü ve yazılı basın arşivi, fotoğraf galerisi, projeler, parklar, belediye hizmet binaları gibi birçok başlıkta detaylı hizmet alanları yer alıyor. Ziyaretçiler www.pursaklar.bel.tr adresine tıklayarak belediyeye ait güncel bilgileri, haberleri ve çalışmaları takip edebiliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yenilenen internet sitesinin hemşerilerinin daha kolay ve etkili hizmet alması için yeniden tasarlandığını söyledi. Başkan Çetin “İşimiz hizmet etmektir. Bunu da kolaylaştırarak yapmak istiyoruz” ifadesini kullandı.