Ali DANAŞ-İSTANBUL-

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan mücadele 21:45'te başlayacak ve Ali Palabıyık tarafından yönetilecek.

Beşiktaş zorlu maça hazır

Sezonun açılış maçında deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 5-2 gibi farklı bir skorla geçerek adeta şov yapan ve ilk haftaya damgasını vuran siyah beyazlılar Trabzonspor'u da yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Hafta boyu yapılan idmanlarda Trabzonspor maçının taktiği üzerinde duran teknik direktör Şenol Güneş'in oyun planı da hazır durumda.Mersin karşısında kazanan kadroyu bozmayı düşünmeyen tecrübeli hoca sakatlığı düzelen Sosa'dan maçın gidişatına göre ikinci devrede faydalanmayı düşünüyor.Cenk Tosun'un hem Avusturya kampı,hem ilk maçta gösterdiği müthiş performans ise dünyaca ünlü yıldız Mario Gomez'i yine yedek kulübesine gönderecek.

Siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan ve idmanlara çıkmayan Tosiç'in yerine İsmail Köybaşı taktik antrenmanlarda ilk onbir de oynadı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzonspor maçına Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-İsmail(Tosic)-Atiba-Oğuzhan-Gökhan Töre-Quaresma-Olcay-Cenk Tosun ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda coşku çok fazla olmayacak

Hem Beşiktaş futbol takımının,hem taraftarın son iki sezonda bir türlü alışmadığı Atatürk Olimpiyat Stadı yarın akşam yine dolmayacak.Siyah beyazlı yönetimin tüm çağrılarına ve bilet fiyatlarını düşük tutmalarına rağmen satılan bilet sayısı kapastenin yarısına bile ulaşmış değil.

Maça bir gün kala satılan bilet sayısı 10 bini bulurken kombineler ile bu sayı 25 bine ancak yaklaşıyor.

Beşiktaş Trabzonspor'a karşı üstün

Beşikatş ile Trabzonspor yarın akşam lig tarihinde 121. maçlarına çıkacaklar.Siyah beyazlılar Karadeniz temsilcisine karşı galibiyet ve gol sayısında üstünlük kurmuş durumda.Beşiktaş'ın geride kalan 120 maçta 49 galibiyet ve 160 golüne, Trabzonspor 42 galibiyet ve 127 gol ile karşılık verdi.29 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor 7 maçtır kazanamıyor

Son yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenemeyen Beşiktaş Trabzonspor'a karşı ise 7 maçtır kaybetmiyor.Trabzonspor'un Beşiktaş'a karşı kazandığı son maç 2011-2012 sezonunun Süper Final grubunda oynandı ve bordo mavililer bu karşılaşmayı 1-0 kazandı.O tarihten sonra oynanan 7 karşılaşmanın 4'ü berabere biterken 3 maçı ise Beşiktaş kazandı.