BURSASPOR, cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı, sezonunun ilk karşılaşmasının hazırlıklarını bugün Özlüce Tesisleri’nde yapılan tek çalışma ile sürdürdü. Bu çalışmaya adı Fenerbahçe ile anılan Ozan Tufan’ın da katılması dikkat çekti.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan ve bir bölümü basın mensuplarına açık olan antrenmanda yeşil beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından, istasyon çalışma yaptı. Sağlam, çalışmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Antrenmanda, Almanya kampından bu yana ayağındaki sakatlığı devam eden Tomas Necid ile Balıkesirspor maçında sağ diz yan bağlarında esneme olan Bekir, özel çalışma yaptı.
Bu arada 15.30’da Özlüce tesislerine gelen Dinamo Moskova’nın sol kanat oyuncusu Macar Balazs Dzsudscak, Başkan Recep Bölükbaşı, Transfer Komitesi üyesi Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile bir araya geldi. Daha sonra Türk menajeriyle birlikte şehri gezdi. Ardından Bursaspor’un lig maçlarını oynayacağı Timsah Arena’yı da gezen Balazs Dzsudscak, akşam üzerine ise Necmettin Kocaman ile yemekte biraraya geldi.
Macar futbolcunun kararını yarın vermesi bekleniyor.
FOTOĞRAFLI