İncirliova Belediyesi, belli aralıklarla rutin olarak gerçekleştirdiği cami temizliklerine Ramazan ayı dolayısıyla hız verdi.
İlçe merkezi ve mahallelerde bulunan tüm camilerin temizlik, çevre düzenlenmesi, acil boya badana yapılması gerekli olan camiler ile bu camilerdeki halıların süpürülmesi ve yıkanması için gerekli çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Halka hizmet Hakka hizmettir. Hak’ka ait camilerimizin bakımlarını gerçekleştirmek bizim asli ve insani görevimizdir. Göreve geldiğimiz günden bu yana da ilçemiz genelindeki tüm camilerimizin temizlik, bakım onarım, boya badana ve acil ihtiyaç duyulan işlerin gerçekleştirilmesi için imkanlarımız dahilinde her türlü desteği verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.
“ALLAH RAZI OLSUN”
İlçedeki camilerin temizlik hizmetleri başta olmak üzere birçok ihtiyacının İncirliova Belediye Başkanlığı desteğiyle yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar; “Her kim camilerimiz için bir nebze olsun hizmet veriyorsa Allah da ondan razı olsun. Başkanımızın yaptığı bu çalışmalardan dolayı kendisine de teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.