Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Rüştü Yıldırım, Bozüyük Halk Eğitim Merkezi dart kursiyerlerinin, Türkiye Dart Şampiyonası 4’üncü ayak müsabakalarında başarı elde ettiklerini söyledi.
Yıldırım, 11 sporcu ile katıldıkları müsabakalarda tüm sporcuların dereceye girdiğini belirterek, şampiyonanın yıl boyunca 6 ayak üzerinden yapıldığını, toplanan puanlara göre yapılan sıralamada ilk 4’e giren sporcuların da milli takıma gittiğini kaydetti.
Rüştü Yıldırım, "Sezon sonunda milli takıma sporcu vermeyi planlıyoruz. Önümüzdeki ay Elektronik Dart Türkiye Şampiyonası var. Tek ayak üzerinden yapılan bu şampiyonaya da sporcularımızla katılım sağlayacağız. Burada dereceye giren sporcuların da ilk 4’ü milli takımda yer alacak. Bu şampiyonada da iddialıyız. Yaklaşık 1 yıldır çalışmalarımızı yürütüyoruz. Antrenörlerimiz Fatma Özgün ve Özlem Torunlar ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun yıllık faaliyet programı içinde yer alan branşlarda eğitim veriyoruz. Sezon sonunda en az 2 ya da 3 sporcumuzu milli takıma vermeyi planlıyoruz” dedi