Kırmızı Beyazlılar, ligin 33'üncü haftasında Giresunspor karşısında ya tamam, ya devam niteliğindeki maça çıkacak. Mutlak 3 puan hedefiyle hazırlıkları yapılan Giresun mücadelesinde, Samsunspor 3 puanı ulaştığı takdirde ligde kalma yolunda rahat bir nefes almış olacak.

HEDEF 3 PUAN
Pazar günü kendi evinde oynadığı Denizlispor ile 2-2 berabere kalan Samsunspor, Giresun deplasmanından alacağı 3 puanla, düşme hattındaki rakipleriyle arasını açmak istiyor. 

'4 PUAN' YETER
Buradan alınacak 3 puan sonrasında, ligin son haftasında Samsunspor, Ümraniyespor ile kendi evinde maça çıkacak. Son iki haftada Kırmızı Beyazlılar, rakiplerinin puan kaybetme ihtimali sonrasında 4 puan topladığı halde ligde kalmayı garantilemiş olacak.

ERCAN, ÇAĞRI VE UFUK YOK
Kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'da, Giresunspor karşısında, sarı kart cezalısı olan Ercan Yazıcı, kırmızı kart cezalısı Çağrı Ortakaya ve sakatlığı devam eden Ufuk Budak forma giyemeyecek.

BESİM DURMUŞ, KULÜBEDE YOK
Denizlispor maçında ceza alan Teknik Direktör Besim Durmuş, PFDK'dan açıklanan ceza nedeniyle,Giresunspor karşısında yedek kulübesindeki yerini alamayacak. 

SAMSUNSPOR, HIRSLI
Son haftalarda istediği puanları alamayan Samsunspor, ligin bitimine 2 hafta kala düşme hattından uzaklaşmak için Giresunspor karşısına, mutlak 3 puan için çıkıyor. Giresunspor karşısında alacağı 3 puanla sezonu küme düşmeden kapatmak isteyen Kırmızı Beyazlılar, hafta içi yürüttüğü çalışmalarda, atak ve şut çalışmalarıyla, bu konuda ne kadar hırslı olduklarını ortaya koydu.

MAÇ BUGÜN 15:30'DA
Samsunspor ile Giresunspor arasındaki mücadele bugün saat 15:30'da Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi ise, tecrübeli Süper Lig hakemlerinden Halis Özkahya olacak. Maçın naklen yayını, Beinsport Max 2'de.

MUHTEMEL 11'ler
Bugün oynanacak mücadelede takımların sahaya sürmesi beklenen 11'ler şu şekilde,

SAMSUNSPOR: Furkan, Erkam, Burhan, Ahmet Burak, Ahmet Cebe, Oğuz, Samaras, Samet, Enes, Göksu ve Ayite

GİRESUNSPOR: Ahmet, Caner, Aykut, Panajotis, Boubacar, Recep, Sinan, Sandro, Çağlar, Abdülkerim ve Ahmad

Kenan KAYA