Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısı yapıldı.
Toplantıya Karaman Valisi Murat Koca’nın eşi Vildan Koca ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan da katıldı. Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Prof. Dr. Aliye Çınar Köysüren’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Kadın Meclisi’nin faaliyet alanları, toplum yararına gerçekleştirilecek olan programların şekli ve içeriği konularında fikir alışverişleri yapıldı.
Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, "Karaman Kent Konseyi olarak tüm organlarımızla ve çalışma gruplarımızla birlikte toplumu ilgilendiren birçok konuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kadın Meclisimiz üyelerinde çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Prof. Dr. Aliye Çınar Köysüren ise yaptığı konuşmada, "Çalışma gruplarımızla birlikte son derece samimi ve istekli bir yapımız var. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kadın, aile, yaşam ve birçok konuda toplumsal farkındalığı oluşturmak için faaliyetlerimize yön veriyoruz. Bu faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Çalışmalarımızda bize destek olan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın eşleri Vildan Hanım’a ve Şerife Hanım’a çok teşekkür ederim" diye konuştu.