Galatasaraylı genç futbolcu Sinan Gümüş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Balçova Yaşamspor ilk kez 11’de forma giydiğini ve gol attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Haya gibiydi" dedi.
Galatasaray’ın genç futbolcuları Sinan Gümüş ve Koray Günter, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Balçova Yaşamspor maçında attığı golle ilgili bir soruya cevap veren Sinan Gümüş, "Balçova maçında gol attığım için çok mutluydum. A Takım’daki ilk maçımdı ve golümü atmıştım. Hayal gibiydi. Oyuna girmeden önce de, Koray bana gol atacağımı söyledi. Ben de sevincimi onunla paylaştım" dedi.
İlk başta U21 takımıyla maçlara çıktığını belirten Gümüş, "O maçlar benim için çok yararlı oldu. Gelişimim açısından önemliydi" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Eskişehirspor ile oynayacak maçla ilgili de konuşan genç futbolcu, "Eskişehir’e kazanmak için gideceğiz. Şampiyonluk yolunda 3 puan bizim için çok önemli. Herkes başarıya konsantre oldu. Kendimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
KORAY GÜNTER: "BİZİM TEK YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK ÇALIŞMAK"
Sarı-kırmızılı futbolcu Koray Günter ise, Sinan Günter’in Balçova Yaşamspor’a attığı golle ilgili olarak, "Sinan da herkes gibi çok çalışıyordu. Ben biliyordum oynayınca başarılı olacağını. Prandelli döneminde fazla şans bulamamıştı. Hamza hoca şans verdi ve golünü attı. Ben de çok mutlu oldum. Hamza Hoca’nın gelişiyle takıma coşku geldi. Herkes kendini göstermek istedi. Hoca herkesi yakından tanıyor, hem de lige. Bizim neler yapacaklarımızı biliyor. Bizim tek yapmamız gereken çok çalışmak. Genç oyuncular olarak çok çalışmalıyız. Bize şans geldiği için çok mutluyuz" diye konuştu.
Günter, kendisini daha çok geliştirmesi gerektiğini ifade ederek, "Kimse mükemmel değildir. Her zaman gelişime açık olmalıyız. Bugüne kadar çok önemli hocalarla çalıştım. Hepsinden farklı şeyler öğrendim. Umarım bir gün bende kulübün efsaneleri arasına girerim. Elimden geleni her şeyi yapıyorum, çok çalışıyorum" dedi.
Yetenekli oyuncu, Eskişehirspor maçında üç puanın kendi ellerinde olduğunu vurgulayarak, "İyi oynarsak maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Yolumuza devam ediyoruz" sözlerini sarf etti.