Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı Gaziler ile iftarda buluştu. Piriştina, “Eğer bugün burada iftar yemeğinde bir araya geldiysek, bu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sizlerin sayesindedir. İyi ki varsınız” dedi.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Muharip Gaziler Derneği Buca Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini iftar yemeğinde ağırladı. Gölet tesislerinde düzenlenen yemeğe Bucalı Gaziler, aileleri ile birlikte katıldı. İlçede belediye tarafından Gazilere verilen ilk iftar yemeği olduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Muharip Gaziler Derneği Buca Şubesi Başkanı Şükrü Karaca, Başkan Piriştina’ya teşekkür etti.
“BU İLK OLMUŞ OLABİLİR AMA BU BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEKTİR”
Bucalı Gazilere asıl teşekkürü sizler hak ediyorsunuz diye seslenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Bugün buradaysak başta başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sizlerin o verdiğiniz emekler, o verdiğiniz mücadeleler ve akıtılan kanlar sayesindedir. Bizlerde bugün buradaki konumlarımızla ufakta olsa o geçmişi hatırlamak, sizlere bir teşekkür edebilmek için bu sofraları organize ediyoruz. Bunlar okyanusta bir damla niteliğinde ve teşekkür niteliğindedir. Asıl lütuf eden ve bizleri bugün burada yalnız bırakmayan sizlersiniz. Bu bir ilk olmuş ama bundan sonra birlikteliğimiz, sizlerin geçmişte hiçbir hesap kitap yapmadan vermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığını, elimizde bulundurduğumuz yerel güçle sizlere ve bu topluma ödemeye çalışıyoruz. Sizler var oldukça bizlerde bundan sonra sizlerle, torunlarınızla, bu birlikteliği devam ettireceğiz. İyi ki varsınız. Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizle şeker tadında bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından Muharip Gaziler Derneği Buca Şubesi Başkanı Şükrü Karaca Başkan Piriştina’ya teşekkür etti, çiçek verdi.