AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Özkeçeci mesajında, sağlık hizmetlerinin insanoğlunun temel haklarının başında geldiğini belirtti. Sağlık taleplerinin karşılanma kalitesinin aynı zamanda toplumların refah seviyesinin de göstergesi olduğunu vurgulayan Özkeçeci, şunları kaydetti:
"Bu denli önemi olan sağlık hizmetlerinin karşılanması, aynı oranda ciddi ve zorlu bir mesai sonucu mümkün olabilmektedir. Bu önemli süreçte yer alan sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri üstün gayret her türlü takdirin üzerindedir. Sağlık çalışanlarımız memleketimizin her noktasında mesai mefhumu gözetmeden günün her saatinde ve her türlü tabiat şartlarında hizmet vermeleri fedakarlıklarının göstergesidir. "
AK Parti hükümeti döneminde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için önemli çalışmalar yapıldığını belirten Özkeçeci, sağlık hizmetlerinin bütçeden aldığı payın çok ciddi oranda artırıldığını kaydederek, “Millet de biliyor ki, iktidarımızın var olduğu günden beri kazandığı başarılarının arkasında, o değerli sağlık hizmetlerini sunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın şefkatli emekleri vardır. Sağlık çalışanlarımızın ve sağlık sektörümüzün dünya genelindeki başarıları Türkiye ve bizler için gurur kaynağı olmakta ve yabancı devletlerce araştırmalara konu olmaktadır.
Sağlık sektöründe büyük yenilikler getiren partimiz, sektördeki yatırımlarıyla, tıp sistemindeki araştırma ve geliştirmelere olan desteği ile sağlıkçıların elde edeceği başarılarla her zaman kendinden daha fazla söz ettirerek Milletimize çok daha rahat ve en önemlisi, çok daha kaliteli bir hizmet sunacağına inanıyorum.
Bu düşünceler ile toplumdaki sağlığın en iyi şekilde korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir şevkle çalışan değerli doktorlarımızın, değerli sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını gönülden kutluyor, bu anlamlı günün vesilesiyle tüm milletimi yürekten sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.