SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu'nda, yeni akademik yılın başlaması dolayısıyla öğrencilere uymaları gereken kurallar hakkında bilgi verildi.

Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Birinci, okulun konferans salonundaki toplantıda, okullarının örnek bir okul olmasını istedi.

Geçen yıl açılan okulun çevre düzenlemesi hakkında bilgi veren Birinci, "Okulumuzun çevre düzenlemesi en kısa zamanda yapılarak çiçekler, fidanlar dikilecek. Sizlerden okul kurallarına uymanızı, arkadaşlarınızla olumlu ilişkiler içerisinde geçinmenizi istiyorum" dedi.

Öğrencilerden başarılı olabilmek için derslerine çalışmalarını isteyen Birinci, şöyle konuştu:

"Bilmediğiniz konularda hiç çekinmeden hocalarınıza sorarak bilgi alınız, gerektiğinde arkadaşlarınıza sorun. Derslerinize karşı ilgisiz kalmayın. Sizler bizlere emanetsiniz. Sizlerin başarılı olmanızı isteriz. Yine okulumuzda olsun, halk eğitim merkezinde olsun, gitar, bağlama, bilgisayar, oyun veya herhangi bir konuda imkanlarınız ölçüsünde  kurslara katılın. İnanın faydasını bulacaksınız. Ben okul müdürünüz olarak bizlerin, sizlerin, hepimizin göstereceği başarı ve davranışı ile okulumuzun örnek okul olmasını istiyorum."

Toplantı, öğrencilerin talep ve sorunlarının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.