Türkiye Cumhuriyeti 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Isparta Atabey ilçesi İslam Köyde kendisi için yaptırılan Anıt mezarda son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yetkilileri 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demireli toprağa verilirken yalnız bırakmadı. Türkiyenin 81 ilinden binlerce genç cenaze törenine katıldılar. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Alpay Gürel, "Türkiye Cumhuriyeti 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Türk siyasetine Türk halkına ve Türk Gençliğine büyük hizmetler yapmıştır. Rahmetli Cumhurbaşkanımız
Süleyman Demirel Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu’nun kurulmasında ve büyümesinde maddi ve manevi büyük katkıları olmuştur. 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanımız Ferudun Cevahiroğlu’nun Genel Başkanlığı dönemlerine en büyük destekçisi olmuş ve Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunu her zaman her yerde desteklemiştir. Türk Gençliği Türkiye Cumhuriyeti 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel beyefendiyi her zaman rahmetle anacak ve asla unutmayacak ve unutturmayacaktır" dedi.