İzmir U-15 Ligi Play-Off maçını galibiyetle tamamlayan Konak Belediyespor, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
İzmir U-15 Ligi 7. Grubu lider tamamlayan Konak Belediyespor, Play-Off maçında karşı karşıya geldiği Altınırmakspor’u 4-2’lik skorla yenerek, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Nisan ayında başlayacak şampiyona öncesi kupa sevincini Atillaspor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikle kutlayan genç futbolcuları, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da yalnız bırakmadı. Kuralar öncesi moral niteliği taşıyan törene Pekdaş’ın yanı sıra Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, belediye meclis üyeleri, kulüp yöneticileri, teknik direktörler Recep Kaplan ve Günay Şentürk ile Konak Belediyespor’un başarılarıyla adından söz ettiren Kadın Futbol Takımı oyuncuları katıldı.
İzmir U-15 Ligi Play-Off finallerini galibiyetle tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na gitme hakkı kazanan Konak Belediyesporlu futbolcuları başarılarından ötürü kutlayan Belediye Başkanı Pekdaş, sporun eğitici ve birleştirici gücüne vurgu yaptı. Pekdaş "Sizlerden büyük başarılar bekliyoruz ve sizlerin başarılı olmanız için elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü cumhuriyetimizi kuran büyük Atatürk, bu cumhuriyeti siz gençlere emanet etti. Spor bize sorumluluk kazandırıyor, başka arkadaşlarımıza saygı duymayı, bir arada iş yapmanın güzel ve önemli olduğunu öğretiyor" dedi.
KURA ÇEKİMLERİ MART’TA
Kutlama törenine, kendi grubunu ikinci olarak tamamlayan Konak Belediyespor U-14 takımı da katılırken, Konak ailesini sevince boğan U-14 ve U-15 takımları aldıkları kupaların mutluluğunu yaptıkları tezahüratlarla dile getirdi.
Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’i temsil edecek beş takım arasındaki yerini alan Konak Belediyespor U-15 futbol takımı, Mart ayında çekilecek kuraların ardından Nisan ayında Türkiye Şampiyonası eleme grubu maçlarına çıkacak.