İSTANBUL (AA) - Organik Kimya, Top Employers Institute tarafından verilen "En İyi İşveren" sertifikasını almaya hak kazandı.

Organik Kimya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, sunduğu çalışma koşullarıyla Top Employers Institute tarafından "En İyi İşveren" sertifikasıyla ödüllendirildi.

Hollanda'da düzenlenen törende, şirket adına ödülü, Organik Kimya İnsan Kaynakları Direktörü Asuman Yorulmaz ve İnsan Kaynakları Müdürü Natali Maya Kan teslim aldı.

"En İyi İşveren" sertifikasyonunda şirketler, çalışanlarına sundukları yetenek stratejisi, iş gücü planlaması, işe uyum ve oryantasyon, öğrenme ve gelişim, liderlik gelişimi, kariyer ve yedekleme yönetimi, ücretlendirme ve yan haklar, performans yönetimi ve kültür hizmetleriyle değerlendiriliyor.

1991'den beri yapılan araştırma, yüksek standartların uygulanması yoluyla genel istihdam ekosisteminde tutarlı ve sürdürülebilir gelişmeler sağlamayı amaçlıyor.

Değerlendirmeye katılan işverenler, sertifika almaya hak kazanmak için derinlemesine bir araştırma sürecinin ardından enstitü tarafından belirlenmiş gerekli yüksek standartları karşılamak zorunda. Sürecin geçerliliğini daha da güçlendirmek için sunulan tüm dokümanlar ve materyaller bağımsız bir kuruluş tarafından denetleniyor.