PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor cumartesi günü Adanaspor ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Osman Özköyle nezaretinde sürdürüyor.
Mavi lacivertli takımın antrenmanını izleyen taraftarları karşılayan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, "Zor günlerimizde, teknik heyeti ve futbolcuları yalnız bırakmadınız. Bunlar çok önemli etkenler. Önemli olan iyi günde de, kötü günde de takımın yanında olmaktır. Bizler iyi niyetle mücadelemizi veriyoruz. 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldık. Hala iddia ediyorum. Bu takım hak ettiği yere gelecek. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz, çalışıyoruz. Ufak tefek şanssızlıklarımız var. Mazeretimiz vardır tabi ama biz mazeretlere sığınmıyoruz. Bu takım savaşacak, inancını yitirmeden hak ettiği yere gelecek" dedi.
ADANASPOR GALİBİYETİ BAŞLANGIÇ OLACAK
Adanaspor maçının kendileri için başlangıç olacağına inandıklarını söyleyen kulüp başkanı Sözlü, "Sezonun ilk maçı gibi, Adanaspor maçı da bizim için başlangıç olacak. Adanaspor maçı ile başlayacak olan çıkışımızı, sonraki maçları da kazanarak devam ettireceğiz" diye konuştu.
SIKINTIYA GİRERSEK FUTBOLCUNUN KRALINI ALIRIZ
Taraftarlara maddi yönden hiçbir sıkıntılarının olmadığını söyleyen Sedat Sözlü, şöyle konuştu:
"Bizim para pul sorunumuz yok. Gerekirse, çok sıkıntıya girersek, futbolcunun en kralını alırız bu takıma. Ama inşallah bu arkadaşlarımız buna fırsat vermeyecek. Ben kendilerine ilk günkü gibi güveniyorum. Yine güvenmeye devam edeceğim. Kimseye fırsat vermeyin. Ben başkanlığa 3 yıllığına seçildim, Osman Özköylü hocam ile günü kurtarmaya gelmedim. Uzun vade de hesaplarım var. Bu hesaplarımı gerçekleştirmek için Osman Özköylü hocam ile anlaştım. Teknik direktör konusunda kesinlikle B planım yok. Bazı basında yazılanlara inanmayın. Eğer B planı istiyorsanız, benim B planım Adana Demirspor'un şampiyonluğudur. Hocama, teknik ekibe, futbolculara güveniyorum. Biz bu işi başaracağız. Sadece biraz sabır lazım. Gaza, galeyana gelmeyin. Bu takımımıza zarar verir. El birliği ile başaracağız.
Belki cezadan dolayı tribünde olamayabilirsiniz ama, ruhunuzla kalbinizle takımın yanında olacaksınız. Belki bende sizin yanınızda dışarıda olabilirim. İnşallah Adanaspor maçını kazasız geçersek, galibiyet serimiz başlayacak."
TARAFTARDAN ADANA DEMİRSPOR'A DESTEK VE TATLI
Cumartesi günü saat 18.30'da oynanacak olan derbi karşılaşması öncesi, mavi lacivertli taraftarlar antrenmana gelerek takımlarına destek verdiler. Bir grup taraftar derbi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren mavi lacivertli ekibi antrenman sırasında ziyaret edip takıma baklava ziyafeti çekti.

FOTOĞRAF