Kırşehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Ekici, 2015 yılı Genel Seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.
Ekici Genel Seçimler öncesinde MHP’nin seçim başlangıcını Kırşehir’den verdiğini belirterek yaptığı açıklamasında, "2015 7 Haziran seçimleri MHP ve Türkiye için çok önemli Türkiye keskin bir viraja girmekte, burada Türkiye’de bulunan sistem tartışılmakta demokrasi tartışılmakta parlementer sistem üzerinde oyun oynanmakta, vatanın bölünmez bütünlüğü tartışılarak oyun oynanmakta yarın Türkiye’de bulunanlar için çok geç olabilir" dedi.
Kırşehir’de bulunan seçmene seslenen ve yeni düzenin tamamı ile araştırılması gerektiğini ifade eden İl Başkanı Ekici, "Girilmek istenen keskin virajda bizlere bölünmez bütünlük görülmeden ’Başkanlık Sistemi’ tartışılmakta 7 Haziran günü çok şey olabilir. Girilmek istenen bu keskin virajda otomobil devrilebilir, 7 Haziran günü hangi şartlarda olursas olsun her vatandaşımız demokrasinin gelişimi için mutlaka sandığa giderek kendisini yönetecek yiönetim biçimi için hür iradesini kullanmalıdır. Aksi takdirde Türkiye oynanması muhtemel olan bu oyunda kaybeden olabilir" diye konuşarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin seçim başlangıcını verdiği Kırşehir’de kendilerini yalnız bırakmayan her seçmene teşekkür etti. Ekci şuan Kırşehir teşkilatında ise 21 milletvekili aday adayının olduğunu ve bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.