Temel ELCİVAN - ALMANYA /

Bundesliga'nın bugün oynanan 12. hafta maçlarında ilginç sonuçlar alındı.

Bundesliga ekiplerinden FSV Mainz 05'te forma giyen ve A Milli Takım kadrosuna çağrılan Yunus Mallı, bugün FSV Mainz05 ile VfL Wolfsburg arasında oynanan maçta da golünü atarak, takımını kurtaran kaptan oldu. Sahasında VfL Wolfsburg'u ağırlayan FSV Mainz05, maçın 31. dakikasında Pablo de Blasis'in ve 75. dakikasında Yunus Mallı'nın attığı gollerle 2-0 galip geldi.

26 bin taraftarın tribünden takip ettiği maçta FSV Mainz 05'ün diğer bir Türk oyuncusu Suat Serdar da, 78. dakikasında Danny Latza'nın yerine girerek maçta forma giydi. Yunus Mallı, VfL Wolfsburg karşısında attığı golle, Bundesliga'daki gol sayısını 7'ye çıkarmış oldu.

DERBİYİ FC KÖLN KAZANDI

Bayer Leverkusen ile FC Köln arasında oynanan ve Köln derbisi olarak nitelendirilen maçı ise, konuk ekip FC Köln 2-1 kazandi. Leverkusen'de milli oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın 90 dakika forma giydiği maçta FC Köln'ün gollerini 17. ve 72. dakikalarda Dominic Maroh atarken, Bayer Leverkusen'in tek golünü ise, 33. dakikada Chicharito attı. Oldukça çekişmeli geçen maçı, 30 bin taraftar tribünden izledi.

Bugün oynanan diğer maçlar ise şu sonuçlar alındı:

Hannover96 1-3Hertha BSC

Bayern München 4-0 VfB Stuttgart

Borossia Mönchengladbach 0-0 FC Ingolstadt

1899 Hoffenheim 0-0 Eintracht Frankfurt