İSTANBUL'da geçen Temmuz ayında tinercilerin yaktığı iddia edilen emlak danışmanı Fatma Özkan tedavi gördügü hastanede 95 gün sonra yaşamını yitirdi. Memleketi Adapazarı'nda toprağa verilen Fatma Özkan'ın ağbeyi Kamil Özkan kardeşinin cenazesinde "Olay hala aydınlatılamadı" diyerek tepki gösterdi.
İstanbul Çengelköy’de tek başına yaşayan emlak danışmanı 45 yaşındaki Fatma Özkan, geçen Temmuz ayında vücudunun büyük bir bölümü yanmış olarak taksi ile özel bir hastaneye getirildi. Burada şuurunu yitiren Özkan daha sonra Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık tedavi merkezine sevk edilerek tedavi altına alındı. O tarihten itaberen yanık merkezinde tedavisi süren Özkan’ın Adapazarı’nda oturan ailesine ölüm haberi geldi. Emlak danışmanının cenazesi adli tıp kurumundaki otopsisi sonrasında ailesine teslim edildi. Adapazarı Şeker Mahallesi'ndeki babasının evine bugün cenazesi getirilen Fatma Özkan için helallik alındı. Cenaze daha sonra Emirsultan Camii'ne götürüldü. Talihsiz kadının cenazesi kılınan cenaze namazı sonrasında Emirdağ Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kardeşinin tinercilerin saldırısına uğradığından şüphelendiklerini söyleyen ağbeyi Kamil Özkan, "Sağlık durumu son dönemde kötüydü. Tedavide uygulanan ilaçların sonucu olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle konuşma fırsatımız hiç olmadı. Hiç bir şey anlatamadı. Olayı o aydınlatamadı ama biz aydınlatacağız" dedi.

FOTOGRAFLI