Ulaştırma sektörünün öncü firmalarından Kamil Koç, ülkenin pek çok bölgesinde hızla artan yeni hatları, güvenilir ve konforlu otobüsleri ve bayrama özel ek seferleriyle Türkiye’nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı.
"ERZURUM’A KALİTELİ HİZMET EDİNMEYİ İLKE EDİNDİK"
Kamil Koç Erzurum Acentesi Karagül Group Bölge Müdürü Murat Tüylü, Bayram öncesi yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini ve yaklaşık 10 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Bölge Müdürü Tüylü,"Kamil Koç olarak, kaliteli ve konforlu otobüsleri ile Erzurumlulara daha kaliteli hizmet vermeyi ilke edindik." dedi.
Ramazan Bayramı öncesinde hareketliliğin başladığını ifade eden Tüylü, “Bayram ve yaz tatili süresince ulaşımda ciddi bir hareketlilik olacak. Kamil Koç bu dönemde toplamda 20 bin sefer düzenleyecek. Bayram nedeniyle yaklaşık 7 bin ek sefer yapılacak. Planlamaya göre Kamil Koç bayram döneminde 900 bin yolcuya hizmet verecek” dedi.
"BENZERSİZ KONFOR HİZMETİ SUNUYORUZ"
Yolculara daha iyi hizmet verebilme adına çalışan personelin fedakarca çalıştığını ifade eden Tüylü,"En yüksek kalitede üretilen koltuk, Kamil Koç otobüslerinin aynı bir özelliği ise ergonomik koltuklar, terletmeyen yüz bazlı kadife koltuk kumaşları ile benzersiz konfor sunuyoruz. Ayrıca bardak tutucuları ve ayak dayama üniteleri yolculuk konforunuzu tamamlamış oluyorsunuz. Kamil Koç otobüslerinde her koltuk üzerinde kişiye özel kişiye özel havalandırma sistemi buluyor. Tüm araçlarda LCD ekranlar, görüntü ve ses kalitesi ile yolcularımıza sinema keyfi yaşatıyoruz."
OTOBÜSLER’DE Wİ-Fİ HİZMETİ
"Ayrıca, tüm otobüslerimizde kablosuz internet bağlantısı (Wİ-Fİ) bulunmaktadır. Yolculuğunuz süresince kablosuz internet erişimi sağlayan mobil cihazlarınızla dilediğinizde internete bağlanabilirsiniz."
"YUNANİSTAN’A SEFERLERİMİZ BAŞLADI"
Bölge Müdürü Tüylü, Kâmil Koç, İstanbul ve Bursa’dan Selanik, Gümülcine, İskeçe, Atina, Dedeağaç, Katerini, Larissa ve Lamia’ya yapılacak düzenli seferler ile yolcularının hizmetinde olacağını belirterek," Kamil Koç 89 yıldır ülkemizde elde ettiği büyük tecrübeyi artık yurt dışına taşıyor. Bu anlamda deneyim ve hizmet kalitemizi gerek Yunanistan’da yaşayan soydaşlarımıza gerekse Yunan vatandaşlarına taşıyacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye sınırları içerisinde 66 ile hizmet veriyoruz ve artık hizmet anlayışımızı yurt dışına da taşımanın onurunu yaşatacağız” dedi.