SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig'de Samsunspor'un Altınordu ile Denizli’de oynayacağı sezonun ilk maçının giderini  Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) karşılayacağı bildirildi. 

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, basın mensuplarına, Samsunspor'un şehrin takımı olduğunu söyledi.

Samsunspor’a destek vermekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Murzioğlu, “Samsunspor hepimizin. Şimdi destek zamanı.  Biz de bu şehirde yaşayan ve kazanan insanlar olarak, bir sivil toplum kuruluşu olarak bugüne kadar her zaman Samsunspor'umuzun yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Spor kulüpleri şehrin tanıtımı için önemli bir pencere. Kulüplerin şehrin gelişiminde çok büyük önemi var. Samsunspor'umuz yepyeni bir kadroyla yeni sezona hazırlanıyor. Temennimiz kentimizin en önemli markalarından olan Samsunspor'umuzu önümüzdeki sezon hak ettiği yer olan Süper Lig’de görmek" dedi.

Kulüp yönetimine ve futbolcularına güvendiklerini ifade eden Murzioğlu, "Eğer kent olarak geçmiş sezonlarda olduğu gibi el ele verirsek Samsunspor'umuzu önümüzdeki sezon Süper Lig’de göreceğimize yürekten inanıyorum. Bu nedenle oda yönetim kurulu olarak sezonun ilk maçının giderlerini karşılama kararı aldık. Samsunspor'a desteğimiz her zaman devam edecektir" diye konuştu.