Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin ilk haftasında Edremit Bld. Gürespor, sahasında karşılaştığı Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımına 61-86 mağlup oldu. Maçın ardından antrenörler mücadeleyi değerlendirdi.

Maç sonrasında basın toplantısına katılan Edremit Bld. Gürespor Başantrenörü Ömer Buharalı, “Hedefimiz Süper Lig ise savunmamız iyi olması lazım. Bunu fark ettiremediysek bizim de hatamız var. Burası kendi sahamız. Herkesin kendisine çeki düzen vermesi lazım. Rakip takımı kutluyorum. Bizden çok daha fazla istediler, iyi oynadılar ve kazandılar. Bunu telafi edeceğiz. Çok daha iyi oynayacağız bundan sonra” dedi.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Başantrenörü Murat Alkaş, “Her iki takın oyuncularını da tebrik ediyorum. Bizim için büyük bir deplasmandı. Gürespor iyi bir kadro. Yolumuz çok uzun. Daha bu ilk maçımız. Sezon boyunca tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi

Kırçiçeği Bodrum Basketbol oyuncusu Gizem Uca ise, “Sezona galibiyet ile başlamak bizim için çok önemliydi. Rakip takımı da mücadelesinden dolayı kutlarız” diye konuştu.