Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Darende ilçesinde hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirildi.
Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Adliye mensupları, polis ve aileleri katıldılar.
Törende konuşan İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, “Burası yaklaşık 6 dönümlük alan. Yaklaşık 4 bin tane fidan var. Geçen yıl susuzluktan dolayı kuruyanlar olduğu için bazı alanlara tekrar fidan dikimi gerçekleştirilmesi adına buradayız” dedi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Yılı nedeniyle Emniyet teşkilatını kutlayan Kaymakam Kuş, “Amacımız burayı daha güzel bir hale getirmek. Bir takım eksikliklerin olması ile birlikte 2010 yılında başlanan çalışma kendini göstermiş bu gün önümüzdeki günlerde yeni fidan dikimi olacaktır. Buraya Vali Ali Kolat ismini verdikleri için bu da bizim için ayrı ifade anlam ediyor. İnşallah bu fidanlar ağaç olur bol oksijen bol güzellik katar diye düşünüyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından fidan dikimine geçildi. Etkinlikte Vali Ali Kolat Hatıra Ormanı’na 150 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.