Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, yeni dönem başkanlarını belirlemek üzere sandık başına gitti.
Yapılan seçimlerde İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı K. Selda Tandoğan Demirel, İl Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı da Abdulgani Bereket oldu.
ATSO bünyesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler ile yenilenen İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri, bu kez Kurul Başkanı ve Başkan Yardımcılarını seçmek üzere sandık başına gitti. Kurulların yürütme organı olarak görev yapan icra komitelerinin seçimli ilk toplantıları ATSO’da gerçekleştirildi.
Her iki kurulun da doğal üyeleri olan ATSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ejder Bozkurt ve Genel Sekreter Naim Harputluoğlu’nun da katıldıkları toplantılarda, önümüzdeki dönemde Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları Kurul üyeleri tarafından belirlendi. Yapılan seçimde Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı K. Selda Tandoğan Demirel olurken, Başkan Yardımcılıklarına Esra Yaprak ve Mehtap Demir seçildi. Genç Girişimciler Kurulu’nun ise yeni başkanı Abdulgani Bereket olurken, Başkan Yardımcılığı görevlerine Merdan Dost, Sedat Gökay Harıkçı, Mahmut Oktay Ayhan, Ahmet Durgun ve Mustafa Ağaoğlu seçildi.
Kurulların yeni Başkan ve Başkan Yardımcılarını kutlayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, oda olarak Genç Girişimcilere ve Kadın Girişimcileri her zaman destek olduklarını ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Uslu, “Bilindiği gibi girişimciliğin geliştirilmesi ülkemizin en önemli ekonomik öncelikleri arasında yer alıyor. Kadın Girişimciler Kurulumuz ve Genç Girişimciler Kurulumuz ilimizdeki kadın ve genç girişimciliğinin geliştirilmesi ana amacı etrafında gönüllü olarak ve Oda Yönetim Kurulumuzun himayesi altında birçok başlıkta çalışmalarda ve faaliyetlerde bulunuyorlar. Önümüzdeki yeni dönemde Kurullarımızdan başarı grafiğinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Bu vesileyle Kurul Başkanlığına ve Başkan Yardımcılıklarına seçilen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.