UçankuşTv’de yayınlanan “Ünlüler Bulvarı”na konuk olan Ferhat Göçer açıklamalarda bulundu.

“HADİSE’YE YAZILMIŞ BİR ŞARKI BU!..”


“Kızım” şarkısını söyleyen usta sanatçı, performansının ardından bir de itirafta bulundu ve “Bu söylediğim ‘Kızım’ şarkısı Hadise için yazılmış. Bir gün ben, Ömür Gedik, Sinan Akçıl ve Hadise bir aradayız. Bu şarkıyı dinledik ve hepimiz bir hayli etkilendik. Bu şarkı Hadise’ye yazılmış bir şarkı. Daha doğrusu Hadise’nin babasına...” açıklamasında bulundu.

“AŞIK OLDUĞUM KADINLA BERABERİM!..”

Program esnasında aşka dair açıklamalarda da bulunan Göçer, aşkı “Karşıdaki insana olan o kocaman bütünlük ve bağımlılık” olarak açıkladı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:“Aşk kavramı çok tehlikeli bir kavram.Zaman içerisinde durgun bir forma dönüşmedikçe insan hayatında fırtınalar yaşamaya mahkumdur. İlk önce güzeldir ama sonrasında durulması gerekli. Şu anda aşık olduğum kadınla beraberim, Allah herkese böyle bir aşk nasip eylesin.Aşık olduğum kadınla birlikte olduğum için şanslıyım.”

“ARALARINA GİRMEYEREK AKILLI DAVRANDIM!..”

Söz Ömür Gedik’ten açılmışken konu hayvan sevgisine geldi ve Ferhat Göçer evde onlarca kedilerinin olduğunu açıkladı. Kedi ve köpeklerinin olduğunu, kedi nüfusunun köpek nüfusundan daha fazla olduğunu belirterek “3 köpeğimiz 29 da kedimiz var. Önlem olarak kedileri kısırlaştırmak zorunda kaldım. Çünkü hesapladığımızda ve kedilerin aralıklı olarak doğurduğunu düşündüğümüzde 1500 kediye çıkıyor evdeki kedi nüfusu” diyerek çözüm yolunu açıkladı ve zaman zaman bu konularda Ömür Gedik ile polemiğe girdiğini ifade etti.
Göçer, Ömür Gedik ile Bülent Ersoy’un geçtiğimiz günlerde yaşadığı polemik ile ilgili olarak da “Bülent Ersoy ile Ömür Gedik’in arasına girmem. Biri benim üstadım, diğeri ise sevgilim. Bu konuda uzak kalmayı tercih ettim.Akıllıca bir davranış sergiledim.” dedi.