PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor’da yönetim, il genelindeki amatör spor kulüpleri, futbol hakemleri ve antrenörler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Atakum Belediyesi Yalı Restoran’da düzenlenen yemeğe Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ASKF Samsun Şubesi Başkanı Şener Aydın, taban birlikleri başkanları, amatör kulüp başkanları, yöneticiler ve amatör futbolda görev yapan antrenörler katıldı.
Yemeğin açılış konuşmasını yaparak katılımcılara teşekkür eden Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Samsunspor’un sorunlarını anlatarak kafanızı yormayacağım. Sadece şunu bilmenizi istiyorum: Samsunspor Kulübü Başkanı sizlerin arasından gelmiş birisidir. Bundan önceki başkanlar Samsun amatöründeki kulüplere sahip çıkamadı ve gerekli değer gösterilmedi. Fakat biz her zaman amatörün yanında olacağız. Bizim sizden tek isteğimiz aklınıza gelen her şeyi bizimle paylaşın” dedi.
Samsun Valisi İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmada, "Amatöre önem vererek Samsunspor’a daha fazla futbolcu yetişmesini sağlamalıyız. Ayrıca Samsun’un ilçelerindeki tesisler bile çoğu ilimizde yok. Spor anlamında Samsun’a yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından verilen yemekle gece sona erdi.