ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla düzenlediği halk günü toplantısında iki yıldır konuşmayan Hüseyin Bayazıt ile kızı Özge Karagöl’ü barıştırdı.
Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Topluca Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Beyazıt, 2 yıl önce ailevi nedenlerden dolayı evli bir çocuk annesi kızı Özge Karagöl ile tartışarak bir daha görüşmedi. Babasıyla barışmak için tüm çabaları olumsuz sonuçlanınca Karagöl, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği halk günü toplantısına katılarak yardım istedi. Bunun üzerine Başkan Enver Yılmaz, genç kıza makamında randevu vererek baba Hüseyin Bayazıt’ı da cep telefonuyla arayarak özel bir konuda makamında kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Daha sonra makama gelen Dilek-Hüseyin Bayazıt çiftiyle konuşan Yılmaz, kendisini ikna etti. Makam odasının bitişiğindeki başka odadan içeriye çağrılan Özge Karagöl, babası Hüseyin Bayazıt’a sarılırken duygu dolu anlar yaşandı. Kucağında 8 aylık Poyraz isimli bebeğiyle baba ve annesine sarılan Karagöl gözyaşlarını tutamadı.
Babasının elini öperek barışan Karagöl, “Halk gününden başkanımızdan yardım istedim. Kendisi de bana yardımcı olacağını söyledi. Sağolsun bir gün geçmeden babamla beni barıştırdı. Allah ondan razı olsun" dedi. Baba Hüseyin Bayazıt da iki yıldır kızıyla görüşmediğini, ancak insanın evladını dargın da olsa affedebileceğini, kızını çok sevdiğini belirterek Enver Yılmaz’a da teşekkür etti.
Halk günü toplantılarında vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten Başkan Enver Yılmaz ise, "Herkes hata yapabilir. Özge bir hata yapmış ve bunu kabul ediyor. Özge bundan sonra bizim de kızımız. Anne, baba ve çocuklar arasında sonsuza kadar süren bir dargınlık yok. Ben Hüseyin beye teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadı ve kızını affetti. Böyle güzel bir barışmaya vesile olduğumuz için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI