İş adamı Mustafa Koç için ilk tören Koç Holding'de düzenlendi. Törenin ardından Mustafa Koç'un cenazesi cenaze arabasıyla Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’ne getirildi. Cenaze arabası polis eskortu eşliğinde düşük bir hızla ilerleyerek camiye giriş yaptı. Bu sırada kalabalık bir grubun da yürüyerek cenaze arabasına eşlik ettiği görülürken, Ankara'nın seymenleri de Koç'un cenazesine eşlik etti.
Mustafa Koç'un cenaze töreninin düzenleneceği Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde de hazırlıklar tamamlandı. Caminin bahçesine çadırlar kurulurken, zemin de halıyla kaplandı. Çok sayıda polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı camide gönderilen çelenklerden de adeta bir koridor oluştu.

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI


Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un defnedileceği Zincilikuyu Mezarlığı'nda hazırlıklar tamamlandı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Mustafa Koç'un Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'nda hazırlıklar tamamlandı. Mustafa Koç'un 1999 yılında hayatını kaybeden dedesi Vehbi Koç'un mezarının yanına defnedileceği öğrenilirken, Koç'un mezar taşının yaptırıldığı görüldü. Kabristana gelenler için yönlendirme levhaları asılarak, zeminine halı serildi.

Öte yandan olumsuz hava koşullarına karşı kabristanın çevresine çadırlar kuruldu. Tören için platform kurulan kabristanın bulunduğu alana ısıtıcılar getirildi. Mezarı kazılan Mustafa Koç'un defin işlemleri için aile kabristanındaki hummalı çalışmanın tamamlandığı görüldü.