Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Caddesi üzerinde bulunan parkı da kapsayan yaklaşık 6 dönümlük alan üzerinde düzenleme yapacak.
Deniz Mahallesi Konyaaltı Caddesi’nde park alanı, Muratpaşa Belediyesi’nce düzenleneceği, mevcut parkın yanı sıra aynı bölgede bulunan belediye mülkiyetindeki alanı da kapsayacak düzenleme ile Deniz Mahallesi’ne yeni bir yaşam alanı kazandırılacağı belirtildi. Hiçbir ticari ünitenin bulunmayacağı alanda sergi ve konferans salonu, Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) idari ofisi de bulunacağı bildirilirken, düzenleme kapsamında, bölgede bulunan derenin ıslahı ve temizliğinin de gerçekleştirileceği kaydedildi.
Düzenleme yapılacak alanda incelemelerde bulundu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Deniz Mahallesi’ne yeni bir ortak yaşam alanı kazandıracağız. Yaşlılarımızın, çocuklarımızın, her vatandaşımızın rahatlıkla ve güvenle kullanabileceği bir park olacak. Bu alana Deniz Mahallesi Muhtarevi’nin yanı sıra kentimizin kültür ve sanat yaşamına katkı sağlayacak sergi ve konferans salonu yapmayı planlıyoruz. Yıllardır atıl durumda kalmış dere yatağını da temizleyeceğiz ve aydınlatacağız” dedi.