RİZE (AA) - Rize'nin Çayeli ilçesinde yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı kadının cesedi, evinin ahırında gömülü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kesmetaş Mahallesi'nde yaşayan Ayşe Kandemir (36), iki gün önce sabah annesini telefonla arayarak, üç ay önce lösemiden ölen 13 yaşındaki oğlu İshak T'nin mezarına birlikte gitmek istediğini söyledi. 

Kandemir'in annesi, mezarlık yakınında beklediği kızının uzun süre gelmemesi üzerine, durumu yakınlarına bildirdi. Ailenin de çevrede yaptığı aramalardan sonuç alınamayınca, polise kayıp başvurusunda bulunuldu.

Güvenlik güçleri, ilçe genelinde arama çalışması başlattı. Kadının yakınları ise ev çevresindeki aramaları sırasında, kapısının önündeki ayak izlerinden şüphelenerek ahıra girdi. 

Ayşe Kandemir'in cesedinin ahırda gömülü olduğunu fark eden yakınları, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan ilk incelemede, Kandemir'in vücudunda herhangi silah ya da bıçak yarasına rastlamadı.

Kandemir'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan, Kandemir'in, kendisine ait sosyal medya sayfasında, silah ve avuçta merminin yer aldığı bir fotoğraf paylaştığı görülürken, yakın arkadaşlarına "son zamanlarda yalnız başına kaldığı için korktuğunu ve silah almayı düşündüğünü" söylediği öğrenildi.

Kandemir'in boşandığı eşinin ise gemici olarak çalıştığı, 2 ay önce yurt dışına gittiği belirtildi.