SAMSUN (AA) - Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Transfer saatinin bitimine kadar birkaç oyuncuyla sözleşme imzalayacağız" dedi.

Kar, PTT 1. Lig'de dün iç sahada Giresunspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçı ve transfer çalışmalarını AA muhabirine değerlendirdi.

Giresunspor karşısında özellikle ilk yarıda çok etkisiz kaldıklarını anlatan Kar, "İlk yarıda kötü oynadık ama ikinci yarıda rakip sadece kalemize bir şut atabildi, bunun dışında pozisyon vermedik. Biz birkaç net pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. Ligde ilk maçlar hep böyle zordur ancak eksiklerimizi görmemiz açısından bu maç iyi bir değerlendirme oldu" diye konuştu.

Transfer konusunda yoğun şekilde çalıştıklarını kaydeden Kar, şunları söyledi:

"Teknik direktörümüz Erhan Altın ile toplantı yaptık. Özellikle forvet bölgesine yerli veya yabancı bir oyuncu istedi ayrıca bir de orta sahaya bir oyuncu alınmasını istiyor. Biz de hocamızın isteği doğrultusunda birkaç futbolcuyla görüşüyoruz. Transfer saatinin bitimine kadar birkaç oyuncuyla sözleşme imzalayacağız. Transfer yapmak kolay değil çünkü rakamlar çok yüksek ama şartlarımızı zorlayıp birkaç oyuncu almak için uğraşıyoruz."