ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor'u yenmeyi başaran Orduspor'da bu galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında, oynadıkları Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 74-70 yendiklerini hatırlattı. 

Bununla 8. galibiyete ulaştıklarını belirten Durur, ligde büyük ölçüde kaldıklarını ve artık üst sıraları hedeflediklerini söyledi. 

Zor bir rakibe karşı oynadıklarını ve kazanmasını bildiklerini ifade eden Durur, "Bu galibiyetle alt sıralarla ilişkimizi kestik. Bundan sonra play-off hesapları yapacağız. Çok mutluyuz. Kazanmayı çok istedik ve bunda da başarılı olduk. Tüm oyuncularımı kutluyor ve alınlarından öpüyorum" dedi. 

Bundan sonra oynayacakları 3 takımın sıralamada altlarında olduğunu dile getiren Durur, ilerleyen haftalarda işlerinin daha kolay olacağına inandığını kaydetti. 

Durur, galibiyeti her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olup destek veren kulüp başkanı Nedim Türkmen'e hediye ettiklerini belirterek, maça gelerek kendilerini destekleyen az sayıda taraftara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.