Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Polis karayolunda motosiklet sürücüsünü çarpıp ölüme terk eden aracı ve sürücüsünü arıyor.
Kaza saat 23:00 sıralarında Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye üzerinde plakası bulunmayan ve Umurlu’dan Köşk istikametine seyir halinde olan Serkan Dora yönetimindeki motosiklet sürücüsünü bir otomobil çarptı. Umurlu Kanyaşı Mahallesi sapağı yakınlarında meydana gelen kazada, otomobili çarpıp sürücüsünü kanlar içinde ölüme terk eden araç sürücüsü kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 39 yaşındaki Serkan Dora’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri Serkan Dora’yı çarpıp ölüme terk eden sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde kazaya karışan aracın parçalarını alan polis, kazanın meydana geldiği bölgenin az ilerisinde radar kontrolü yapan aracın kamerasında inceleme başlattı. Motosikleti çarpan aracın kapalı kasa bir kamyonet olduğu üzerinde duran ekipler çalışmalarına devam ederken olayın aydınlatılması için birkaç plaka üzerinde çalışmanın devam ettiği öğrenildi.
Olay yerindeki çalışmaların ardından Yenipazar nüfusuna kayıtlı olan motosiklet sürücüsü Serkan Dora’nın cesedi otopsi için morga kaldırıldı.