TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bengisu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Bengisu Mahallesi'ni ziyaret eden Genç, mahale halkıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Genç, yaptığı konuşmada, Ortahisar'a bağlı bütün mahallelere ayrım yapmadan, eşit hizmet götürdüklerini dile getirdi.

Makamların gelip geçici olduğunu, yapılan hizmetlerin ise kalıcı olduğuna dikkati çeken Genç, hizmetle anılmak istediğini ifade etti.

Genç, ilçenin bütün mahallelerinde vatandaşların en öncelikli isteklerinin yol olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Ortahisar Belediye Başkanı olarak benim bir hedefin var. O da Ortahisar ilçemizde bulunan 85 mahallemizde yol sorunlarını tamamen bitirmek. Bengisu Mahallemizde de hem asfalt hem de beton yol çalışmaları yaptık. İnşallah bundan sonra hizmetlerimizi sizlerin de desteğiyle hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Merkezdeki mahallelerimizde yol sorunları nispeten iyi fakat gerek beldelerimizden, gerekse köylerimizden eklenen mahallelerimizde yol sorunları daha fazla. Bundan dolayı bu mahallelerimizi diğer mahallelerle eşitlemek adına onlara daha fazla ağırlık veriyoruz."

Bengisu Mahallesi Muhtarı Cemal Eyüpoğlu'nun da mahallelilerin kanalizasyon sisteminin ne zaman kurulacağıyla ilgili sorusunu üzerine de Genç, şu ifadeleri kullandı:

"Büyükşehir Belediyemiz ve TİSKİ bütün mahallelerimizde kanalizasyon sorununu çözmek için projeler yürütüyor. Bu amaçla biyolojik arıtma tesisi kurulacak ve mahallelerimizin kanalizasyon sorunu büyük ölçüde çözülecek."