Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, gençlik buluşmaları kapsamında Yaylıca Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Samandağ Belediyesi Yaylıca Çok Amaçlı salonunda gerçekleşen buluşmada kültür ve spor alanında gençlere yönelik projeler konuşuldu, gençlerden fikirleri alındı. Gençler sorularını yöneltti, Başkan Nehir cevapladı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Yaylıca Belde Belediyesi eski hizmet binasını yeniden düzenleyip, restore ederek sosyal kültürel etkinliklerin yapılabileceği bir mekana dönüştürdüklerini belirterek, “Bugün bu salonda bağlama, gitar, satranç, İngilizce kurslarının yanı sıra kadınlara yönelik açmış olduğumuz İpek böceği yetiştiriciliği ve dokuma kurslarımız devam etmektedir. Salonumuzda gençlere yönelik sinema gösterimlerinin yanı sıra kitaplık da bulunmaktadır. Gençlerimizin ders çalışabilecekleri bir ortamın oluştuğunu da görmekteyiz. Gençlerimizin bizden talepleri sportif ve kültürel faaliyetlerin daha da arttırılması yönünde de çalışmalarımız sürecektir. Burada yaptığımız bu verimli toplantıda notlarımızı aldık. Bu imkanların arttırılması yönünde neler yapılabileceği konusunda gençlerle yaptığımız fikir alışverişi, öneriler doğrultusunda, imkanlarımız çerçevesinde adımlar atacağız” dedi.

Yaylıca Mahallesi gençleri Başkan Nehir’e teşekkür ederek, toplantının verimli geçtiğini ifade ettiler. Başkan Nehir, gençlerin duyarlılığının gelecek nesillere örnek teşkil ettiğini belirtti.

Buluşmaya Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Yaylıca Belde Belediyesi eski başkanı Nadir Aslan ve gençler toplantıya katıldılar.