Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Zahireciler Borsasını ziyaret ederek, Haliliye İlçesinde yaşayan esnafın taleplerini dinledi.

Başkan Fevzi Demirkol, Zahireciler Borsasını ziyaret ederek, Borsa Başkanı Ali Yücetepe ile birlikte esnafla görüştü. Haliliye ilçe sınırlarında oturan esnafın problemlerini dinleyen Başkan Demirkol, sorunların çözümü için notlar aldı. Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden esnaf, Başkan Demirkol’a teşekkür etti. Başkan Fevzi Demirkol ise Haliliye Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve her türlü sıkıntılarında ulaşabileceklerini söyledi. Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Zahireciler Borsamızdaki esnafımızı ziyaret ettik. Bölgemizde bulunan halkımızla, esnafımızla çeşitli zamanlarda bir araya gelmekteyiz ve Haliliye’de oturan diğer bölgelerdeki esnafımızla da hemhal olmaktayız” diye konuştu.

Zahireciler Borsası Başkanı Yücetepe’de, Başkan Demirkol’un sürekli esnafın yanında olduğunu söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.