Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları Nuri Asan Tesisleri'nde yoğun tempoda devam ediyor. Takımın, Teknik Direktör Alpay Özalan nezaretinde gerçekleştirdiği akşam idmanını Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz da izledi.

VALİ KAYMAK: SÜPER LİG SAMSUNSPOR'A YAKIŞIR
Samsunspor'un Süper Lig'i hak ettiğini ifade eden Vali Osman Kaymak, "İdmana geldik, hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizin yoğun temposunu yakından takip ettik. Bizler inanıyoruz ki Samsunspor bu sene hedefi olan Süper Lig'e çıkacaktır. Samsun'a da, Samsunspor'a da yakışan budur. Yeni stadımızın takımımıza uğurlu geleceğine inanıyorum" dedi.  

ERKURT TUTU'YA DESTEK: İdmanı ziyaret eden Vali Osman Kaymak, Samsunspor Başkanı İsmail Erkurt Tutu tarafından karşılandı. Vali Kaymak, Samsunspor'un hedefi doğrultusunda Tutu'ya ve Samsunspor'a hertürlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

FUAT KÖKTAŞ'TAN 'KOMBİNE BİLET' ÇAĞRISI
Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Samsunumuza yepyeni bir stadyum kazandır. Samsunumuza ve Samsunsporumuza yakışan bu stadyumda oynayacağımız maçlarda tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmak olacaktır. Taraftarımıza olan güvenimiz tamdır. Kombine bilet alarak herkesi destek olmaya çağırıyorum" diye konuştu.

Onur EROL - Emine ÇATAL