Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni sahasında namağlup ve lider olarak tamamlayan, play off ve dörtlü final serisi sonrasında Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselen takımın tüm oyuncu ve teknik kadrosuna teşekkür etti.

İki yıldan az bir sürede Süper Lig’e yükselmenin, örneği olmayan bir başarı olduğunu vurgulayan Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselen takımın tüm oyuncu ve teknik kadrosuna düzenlenen yemekte teşekkür etti. Kebir, “İlk günden son güne kadar bizimle birlikte olan tüm oyuncularımıza ve teknik kadromuza, tüm emekleri için kulübüm adına teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezonu geride bıraktık. Yeni sezonda Süper Lig’de yer almamızda herkesin çok büyük emeği var. Baş antrenörlerimiz başta olmak üzere, staff kadromuzda da birbirinden kıymetli isimlerle çalıştık. Hepsi kendi alanında bize göre en iyi isimlerdi ve beklediğimiz katkıyı da fazlasıyla verdiler. Hepsinin emeklerine, yüreklerine sağlık” diye konuştu.

"Aile gibiyiz"

Geçen sezon kadrodaki tüm oyuncuların, başarılı ve büyük kulüplerde forma şansı bulmuş isimler olduğunu hatırlatan Volkan Kebir, oyuncusundan malzemecisine kadar herkesin kulübü bir aile olarak görmesinin başarıda önemli bir etken olduğunu kaydederek sözlerine şöyle devam etti: “Tüm oyuncularımız ilk idmandan son maça kadar canını dişine taktı, kulübü kendi kulüpleri gibi sahiplenerek son ana kadar mücadele etti. Sezon içinde birçok anı biriktirdik. Yemekler yedik, gezdik, etkinliklere katıldık, doğum günlerimizi kutladık, deplasmanlarda birbirimize yol arkadaşlığı yaptık. Hepsi birbirinden keyifli geçen her günün ardından, yolun sonunda başarının gelmiş olması tarifsiz bir duygu. Zaten final maçında hepimizin birbirimize sarılıp ağlaması bu duyguların en büyük kanıtıdır. Yeni sezonda, gelecek yaşamlarında hepsine şimdiden başarılar diliyorum.”

Bornova Becker Spor 2016-2017 Sezonu Staff Kadrosu

Baş Antrenör : Olcay Orak

Baş Antrenör : Murat Alkaş

Genel Menajer : Yalçın Erciyes

Teknik Menajer : Dursun Bilici

Yardımcı Antrenör : Adnan Can

İstatistik Görevlileri : Yasin Yalavaç - Cihan Gündüz

Kondisyoner : Doğan Çatak

Alt Yapı Sorumlusu : Tuğçe Kaya

Masör : Volkan Seyhan

Kulüp Doktoru :Erdem Başoğlu

Ulaşım Sorumlusu : Ali Döngül

Basın Danışmanı : Gizem Görgülü

Bornova Becker Spor 2016-2017 Sezonu Oyuncu Kadrosu

Bahar Yapar

Gülşah Duman

Esra Kayaoğlu

Halime Uykan

Gülşah Akkaya

Nihal Güngör

Behiye Naz Karagözoğlu

Nazlı Güler

Aysun Yararbaş

İlsu Darıcıoğlu

Gizem Gökdemir

Shae Kelley

Duygu Fırat

Gonca Karataş

Chanita Marie Jordan