İLGİM VAR
Mustafa Oğuz Aydın:Din kültürü öğretmeni olmak istiyorum çünkü ilahiyat okuyorum fakat futbolculara karşı da ayrı bir ilgim var küçükken sokakta top oynardık ve büyüdüğüm zaman futbolcu olmak istemiştim.

İNSANLARA YARDIMCI OLAN
Ferdane Güler:Anaokulu öğretmeni olmak isterdim fakat okuduğum bölüm bununla alakalı değil. Sevdiğim mesleklerden birisi de  doktorlar. İnsanlara yardım edebilmek için yapılan meslekleri çok seviyorum.

TÜRKİYE ŞARTLARI YETERSİZ
Can Güngör:Sayısal alanda kendimi başarılı buluyorum ama Türkiye şartlarında ne kadar yetersiz olsa da fizik dalına yönelmek isterdim.

VATAN İÇİN
Mehmet Yiğit Temiz:En çok ilgi duyduğum meslek subaylık. Vatan için elimden geleni yapmayı isterdim. Bu nedenle subay olmak isterdim.

HASTANE ORTAMI
Koray Güney:En sevdiğim meslek doktorlardır onların bulunduğu ortam ameliyatlar çalışmalar hastane ortamı çok fazla ilgimi çekiyor. Bu yüzden bu mesleği yapabileceğimi düşünüyorum ve doktor olmak istiyorum.

ŞARTLAR EL VERMİYOR
Alperen Baba:Eskiden arkeolog,astranot gibi bölümler vardı. Şuan ki günümüz şartlarında ise psikoloji gibi bir bölüm mümkün olursa okumak isterdim.

GÖKLERE DOĞRU
Zülfikar Ali Tuncar: Uçak pilotu olmak isterim. Göklerde olmak yükseklerde uçuş yapmak hoşuma gidiyor.