Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği doğuştan spastik engelli ve epilepsi hastası 12 yaşındaki Görkem Gümüş’ün tedavisi için harekete geçti.
Başkan Bakıcı’nın talimatıyla çalışmalara başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, ilk olarak Görkem’i Tekke Mahallesi’ndeki evinden alarak Bozüyük Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı polikliniğinde muayene ettirdi ve hastalığın boyutuyla ilgili bilgi aldı. İzlenebilecek tedavi yöntemleri konusunda aileyi bilgilendirdi. Görkem’in Eskişehir Tıp Fakültesine giderek yapılan kontrollerinde belediye olarak her türlü desteğin verileceğini söyledi. Yürükçü, "Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın talimatlarıyla Bozüyük Devlet Hastanemiz ile gerekli görüşmeleri yaparak Görkem’in detaylı bir şekilde muayeneden geçirilmesini sağladık. Hastalığın boyutu ve izlenebilecek tedavi yöntemleri konusunda annesini bilgilendirdik. Ayrıca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılacak kontrolleri konusunda da ailemizin yanında ve yardımcısı olacağız. Çocuğumuza Allah’tan şifa ailesine de sabır ve kolaylıklar diliyorum" dedi.
Başkan Fatih Bakıcı, Görkem’i ziyareti sırasında tedavisi noktasında hastane yetkilileri ile görüşerek Görkem’in hastalığı ile ilgili yapılabilecek ne varsa yapılması noktasında konunun takipçisi olacağını söylemişti.