Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ahmet Sülüç (40) kansere yenik düştü.

    Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 14 yıl görev yapmasının ardından hastalanan ve doğduğu Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ahmet Sülüç, bir süredir Adana Başkent Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Ahmet Sülüç, hastalığın pençesinden kurtulamayarak yaşama gözlerini yumdu.

    Hayatını kaybeden 14 yıllık polis memuru Ahmet Sülüç’ün için Tarsus Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze merasimine Kaymakam Hasan Göç, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz, Emniyet Amiri Mustafa Akgün, Ali Eskin ve polis memurları ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen mesai arkadaşları katıldı.

    Tarsus’ta kılınan cenaze namazının ardından Sülüç'ün cenazesi doğduğu Taşobası köyüne götürüldü. Tarsus’taki cenaze namazına katılamayan köylülerin isteği ile Taşobası köy mezarlığında bir kez daha cenaze namazı kılınmasının ardından polis memuru Ahmet Sülüç’ün cenazesi göz yaşları arasında toprağa verildi.

    Ahmet Sülüç, sırasıyla İstanbul, Şırnak, Konya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde son olarak Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptı. Sülüç’ün, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.