Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Foça Necla Midilli Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Uygar Çağrı Aşıcı’ya bıraktı. Temsili başkan Aşıcı, Foça Belediyesinin okullara ve spora verdiği destek için teşekkür etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümü dolayısıyla Foça Necla Midilli Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Uygar Çağrı temsili olarak Foça Belediye Başkanı oldu. Koltuğa oturan minik başkan, Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ hazırlıkları hakkında bilgiler aldı. Uygar Çağrı, "Okullarımız Hayat Bulsun Projesi kapsamında okul bahçelerimizin halka açılması için gerekli çalışmalar yapılmalı. Öte yandan okullarımızın teknoloji sınıflarına ve laboratuvarlarına ağırlık verilmeli" dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, şu ifadelere yer verdi:
"Temsili de olsa şu anda kentin başında siz varsınız. Siz çocukların çok önemli olduğunuzu ve geleceğimizin teminatı olduğunuzu biliyorum. Atatürk’ün ‘Benim bütün ümidim gençliktir’ sözünde olduğu gibi siz gençlere olan inancım tamdır."