GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhanespor, yeni sezonda kadrosuna kattığı 8 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yeni transferlerini basına tanıtan Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar, şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Takımın gücüne güç katacak 8 yeni oyuncu transfer ettiklerini aktaran Büyükbayraktar, "İnegölspor'dan Recep Yılmaz (30), Kayserispor'dan Mert Ilıman (22), Konya Anadolu Selçukluspor'dan Abdulkadir Kuzey (26), Etimesgut Belediyespor'dan Ziya Şakar (29), Boluspor'dan Musa Sinan Yılmazer (30), MKE Ankaragücü'nden Hurşit Taşçı (27), Giresunspor'dan Dilaver Güçlü (31) ve Şanlıurfaspor'dan Oktay Delibalta (32) kadromuza katıldı. Onlardan beklentimiz büyük. Şampiyonluk yolunda takıma hizmet edecekler." diye konuştu.

Büyükbayraktar, iç ve dış transferlerin yanında kaleci, 2 stoper, ön libero ve forvet mevkiinde arayışta olduklarını belirterek, iç transferlerde Mehmet Menderes Önkuzu, Serhat Mermer, Rahmi Muhammet Akyazı, Ogün Alkan, Hasan Hüseyin Akınay, Taner Koç ve Onur Okan'la sözleşme yenilediklerini bildirdi.

Son olarak Gümüşhanespor'un itici gücünün taraftarı olduğunu ifade eden Büyükbayraktar, "Taraftarlarımız iyi bir ekip kurduğumuzdan emin olabilir. Eksiklerimiz var ama Erzurum kampına gittiğimizde tamamlanacak. İki sezondur zirveyi zorladık ve play-off şansımızı çok iyi kullanamadık. Bu yılki bütün hedefimiz direkt çıkmak." diye konuştu.