Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Erzurumspor maçına sıkı bir idman programıyla hazırlanan Bayburt Grup Özel İdare Spor’da tüm planlar galibiyet üzerine.
TFF BAL Liginde 2013 - 2014 sezonunda şampiyon olup, Malatya’da ki Play Of maçında Mardin Spor’u eleyerek 3.Lige çıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ilk sezonunda bu güne kadar ki oynadığı maçlarda sergilediği performans ile ve Ziraat Türkiye Kupasında Guruplara kalarak Fenerbahçe, Kayseri Spor ve Altınordu gibi üst düzey takımlarla mücadele etmesiyle de tüm Futbol kamuoyunda takdir edilir hale geldi.
Teknik Sorumlu Bahaddin Güneş ; “ amacımız öncelikle centilmence ve yeşil zemin üzerinde oynanan bir oyunu seyri güzel bir halde sergileyerek 3 puanı hanemize yazdırmak ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmektir.
Biz takım olarak üçüncü lige yeni çıkan bir ekip olarak hem güzel futbol sergilemek hem de bu ligde kalıcı olmak elde edebilir isek ( kaçırdığımız galibiyetleri saymaz isek ) üst sıraları zorlamak ve sosyal bir etkinlik olan ve 13 yıllık hasreti bir anda heba etmeden gelecek yıllara da yayabilmek adına mücadele veriyoruz.
Tüm taraftarlarımızdan bizi maç sonuna kadar centilmence ve bizlere yakışır bir şekilde desteklemeleri, sporcularına sahip çıkmaları ve bu oluşumda büyük destek veren yönetime gereken saygıyı göstermeleridir.”
- ?BAYBURT ? GRUP’UN KARNESİ
Bayburt Grup Özel idare Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 38 puanla 10’uncu sırada yer alıyor. Bayburt ekibi 29 maçın onunu kazanırken 8 maçtan bir puan aldı, 11 maçını ise kaybetti. 33 gol atan takım rakip filelere 26 gol gönderdi. Ekip gurupta iç saha performansı bakımından 7, dış saha performansı bakımından ise 11’inci sırada yer aldı.
İÇ SAHA PERFORMANSI
Bayburt Gurup Özel İdare evinde çıktığı 14 maçın 7’sini kazandı, 5 maçında beraberlik elde etti, sadece 2 maçından puan alamadı. İç sahadaki maçlarda 22 gol kaydeden ekip, 12 gol yerken 26 puan elde etme başarısını gösterdi. Bayburt ekibi dış sahada ise 15 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Deplasman maçlarında 12 puan toplayan ekip attığı 11 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.
BAYBURT EVİNDEKİ 6 MAÇIN 4’ÜNÜ KAZANDI
Bayburt Gurup Özel İdare sezonun ikinci yarısında evinde 6 maç oynadı. Bu maçların 4’ünü kazanırken bir maçta berabere kaldı bir maçını ise yitirdi. İkinci yarıdaki iç saha maçlarında 7 gol atan ekip 2 gol yedi ve 13 puan elde etti. Sandıklı spor ve Erzin Belediye spor’u 1-0, Etimesgut Belediye spor’u 2-0, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor’u ise 2-1 yenen ekip, Bergama Belediye spor ile 0-0 berabere kaldı, Orhangazi spor’a ise 1-0 yenildi.
DEPLASMAN MAÇLARI
Bayburt Gurup Özel İdare sezonun ikinci yarısında çıktığı 6 deplasman maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 5 gol atan takım 6 golü kalesinde buldu. İstanbul Güngören spor’u 3-0 yenen ekip, Sakarya spor, Ankara Demirspor ve Beylerbeyi spor’a 1-0,Van Büyükşehir Belediye spor’a 2-1 yenildi. Ekip Balçova Yaşam spor ile de 1-1 berabere kaldı.