BOLU'da, 6 ay önce eşinden boşanan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi ile birlikte yaşadığı sevgilisi 22 yaşındaki Bakr Khalid Naeem Alazzani, evde yaramazlık yaptığı gerekçesiyle çocukları dövdü. Çocuklardan 4 yaşındaki Murtadhaosama Salh Alnajde yaşamını kaybederken, kaburgalarında kırıklar olan ikiz kardeşi ile ablası tedavilerinin ardından koruma altına alındı. Çocukların annesi ile sevgilisi 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.
Olay geçen pazar günü Beşkavaklar Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi'nin evinde meydana geldi. Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi 6 ay önce boşanırken, eşi Irak'a döndü. 3 çocuk annesi Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi bir süre önce Irak uyruklu Bakr Khalid Naeem Alazzani ile birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, olayın olduğu gün çocukları eve kilitleyen sevgililer gezmeye gitti. Eve döndükten sonra çocukların yaramazlık yapmalarına sinirlenen Bakr Khalid Naeem Alazzani ile Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi ikiz çocuklar ile ablalarını dövdü. Bakr Khalid Naeem Alazzani çocuklara tekme tokat saldırdı. Murtadhaosama Salh Alnajde'nin bayılması üzerine Bakr Khalid Naeem Alazzani çocuğu hastaneye götürdü. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde ilk tedavisi yapılan çocuk beyin kanaması teşhisiyle İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Murtadhaosama Salh Alnajde dün yaşamını yitirdi.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi ile Bakr Khalid Naeem Alazzani'yi gözaltına aldı. Yaşamını yitiren küçük çocuğun yapılan otopsisinde vücudunda darp izlerine rastlandı. Küçük çocuğun kafasında, gözünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulundu. Yaşamını yitiren çocuğun ikiz kardeşi Mustafa Salh Alnajde ile 6 yaşındaki ablası Fatıma Salh Alnajde'nin de yapılan tedavisinde kaburga kemiklerinde kırıklar tespit edildi. Sarah Moaıed Kadhim Al-Asadi ile Bakr Khalid Naeem Alazzani polis merkezindeki işlemlerinin ardından 'kasten adam öldürmek ve kasten yaralama' suçlarından adliyeye sevk edildiler. İki kardeş ise tedavilerinin ardından koruma altına alındı.

FOTOĞRAFLI