Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Türkiye Kupası’nı kazanan takımın hem manevi hem de maddi yönden tatmin olacağını söyledi.
2014-2015 sezonu Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki Orhan Saka Salonu’nda çekildi. Kura çekimin ardından Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, emeklerinin karşılıklarını aldıklarını ifade ederek, “Kalan takımlarımıza başarılar diliyoruz. Gerisine baktığımız zaman Tuzlaspor’u Cizrespor’u ve Tokatspor’u unutmamak lazım. Buradaki yerdeki gençlerimizin ve hakemlerimizi farklı bir şekilde yetişmeleri maç tecrübeleri bunların gündeme çıkmaları için görsel basın bunları en iyi şekilde öne çıkardılar. Talebimiz arzumuz buydu zaten. Hem tesislerin kendine çeki düzen vermesi hem futbolcularımız antrenörlerimizi biraz daha öne çıkarmaktı” dedi.
Bu sene Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynayan ve finali kazanan takımın 2,5 milyon Dolar para alacağını belirten Koşar, “Tamamına baktığımız zaman şampiyon olan takım 9 trilyon kadar bir bedel alacak. Şampiyon olan takım hem manevi yönden hem de maddi yönden tatmin edilmiş oldu” ifade etti.