Muş’un Bulanık Malmüdürü Vekili Bekir Gökdağ, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet ve Turgut Özal okullarını ziyaret ederek öğrencilere kitap ve defter dağıttı.
Gökdağ, Vergi Haftası nedeniyle beraberinde bulunanlarla Cumhuriyet ve Turgut Özal okullarını ziyaret etti. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Malmüdürü Vekili Bekir Gökdağ, öğrencilere kitap ve defter hediye etti. Öğrencilere vergi vermenin önemini anlatan Gökdağ, yapılan alışverişlerde mutlaka fiş veya fatura alınmasını istedi. Gökdağ, “Vergi vermede gönüllülük bilincinin oluşturulması gerekir. Bunun için çocuk yaşlarda bu bilinci aşılamamız kaçınılmazdır. 23 yıldır Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlinler yapılmasının amacı, bu bilinci oluşturmaktır. Bizler de bu eğitim çalışmalarına önem vermekteyiz" dedi.
Okul müdürleri ise, ülkenin geleceğinin ve kalkınmasının iyi bir eğitimden geçtiğini belirterek, "Seviye Belirleme Sınavı’nda sizden başarı bekliyorum. Hepinizi çok güzel liselerde görmek istiyoruz. Ama ne olursa olsun daha çok çalışmanızı ve okumanızı istiyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği sizlersiniz" şeklinde konuştular.