Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi Keller mevkinde devam eden inşaat çalışmaları kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi.
Kumluca’ya bağlı Yazır Mahallesi Keller mevkinde tapulu arazi üzerinde yapılan inşaat hakkında, Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin kaçak yapılaşma tespit ederek mühürleme işlemi gerçekleştirildi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ve denetimleri sürdüreceklerini belirtti. Başkan Çetinkaya, daha önce ekiplerin bölgede kaçak yapılaşma tespit ederek tutanak tuttuklarını, bu yapılar hakkında encümen tarafından yıkım kararı çıktığını ifade etti. Aynı bölgede ekiplerin yaptığı kontrollerde kaçak yapılaşmanın devam ettiğinin tespit edilmesiyle tekrar tutanak tutulduğunu ve yapıların mühürlendiğini belirten Başkan Çetinkaya, "İlçe genelinde, yasa ve hukuka aykırı bir yapılaşmaya kesinlikle göz yummayacağız. Daha önce aynı yerleile ilgili tutulan tutanaklar ve encümenimizin kararı doğrultusunda yıkım işlemini gerçekleştirdik. Aynı yerde devam eden yapılar olduğunun tespit edilmesiyle ilgili de ekiplerimiz gerekli işlemlerini başlattılar. Bu yapılar hakkında da encümenimizin kararı doğrultusunda işlemlerimiz devam edecektir" diye konuştu.