İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı seçilen Ali Murtaza Kaygusuz, görevi devraldı.
Genel-İş 2 No’lu yeni Şube Başkanı seçilen Ali Murtaza Kaygusuz, sendika şubesinin anahtarını DİSK Gaziantep Temsilcisi Ali Güdücü’den teslim aldı. Görevi devralma törenine sendika üyeleri de katıldı.
DİSK Gaziantep Temsilcisi Ali Güdücü, iş arkadaşlarıyla beraber bir seçim yaptıklarını belirtti. Güdücü, Kaygusuz’un 136 oy alarak seçimi kazandığını belirterek, “Arkadaşlarım adına bugüne kadar görev yapan, yönetimde yer alan, beraber çalışan sizlere teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Kazanan işçi sınıfı olmuştur, kazananlar sizler olmuşsunuzdur” dedi.
Şube başkanlığı görevine seçilen Ali Murtaza Kaygusuz ise, burada kazanan kaybeden diye bir şeyin olmadığını söyledi. Kazananın her zaman için emek olacağını vurguladı. Kaygusuz, “Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizi yalnız bırakmazsanız bize destek verirseniz bizi sahipsiz bırakmazsanız bizim yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Sizlerden tek ricam, bundan sonra bütün dakikamız saatimiz 234 üyemizin yanında olacaktır. Şunu da bilin ki 24 saat telefonum açık olacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ali Güdücü, sendika şubesinin anahtarını Ali Murtaza Kaygusuz’a teslim etti. Ardından hatıra fotoğrafları çekildi.